Paardrijles

Paardrijles

Bij A Happy Horse kun je terecht voor paardrijlessen met je eigen paard. Ik verzorg paardrijlessen op ieder niveau van recreatief paardrijden tot wedstrijdgericht trainen. Ik verzorg één op één lessen waarbij ik mij volledig focus op de ruiter en het paard. De relatie tussen jouw en je paard is ontzettend belangrijk en hierbij kan ik je helpen. Dus wil je paardrijles volgen in Lochem? Neem dan gerust contact met mij op.

Paardrijlessen Noord-Holland

Ik werk volgens de klassiek dressuur waarbij het paard met trots en zelfvertrouwen zichzelf draagt. Ik kan je helpen bij het aannemen van een juiste of betere houding, want de houding van de ruiter is van essentieel belang. Een paard kan namelijk anders niet correct lopen. Daarnaast helpt paardrijles bij het gespierd en soepel houden van het paard.

Paardrijles Overijssel

Mijn verhaal

Mijn naam is Anne Boin en paarden zijn mijn grootste passie. Vanaf het begin van mijn leven hebben paarden een belangrijke rol gespeeld. Ik heb met paarden gewerkt in Tunesië en Spanje, en doe dit nu in tijd Nederland. In Lochem train ik paarden, verzorg ik paardrijlessen en bied ik cranio-sacraal therapie aan voor paarden met klachten. Hier kun je meer lezen over mijn ervaringen.

Paardrijles Zaandam en Amsterdam

Heb jij een eigen paard en ben je op zoek naar iemand die jou en je paard naar een hoger niveau kan brengen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres, ik verzorg lessen met veel plezier en passie. Momenteel geef ik lessen aan ruiters die recreatief rijden en aan ruiters die deelnemen aan wedstrijden op diverse niveaus. Voor de kosten van mijn paardrijlessen verwijs ik je door mijn tarieven pagina.

Paardrijles op locatie

Tevens biedt A Happy Horse paardrijlessen aan op locatie. Ik kom dan naar de stal waar jouw paard staat en kan hier de lessen verzorgen. Het is mogelijk om te kiezen voor privé paardrijles op locatie, maar daarnaast bied ik ook de keuze voor groepslessen op locatie aan. Binnen een straal van 35 km rondom Zaandam & Amsterdam bereken ik geen extra reiskosten, maar ook buiten deze straal is het mogelijk om te kiezen voor paardrijles op locatie. Neem contact met mij op voor meer informatie omtrent de mogelijkheden.

Paardrijles A Happy Horse

Als je ervoor kies om Paardrijles te volgen bij A Happy Horse kies je voor professioneel lessen. Waarbij ik mijn ervaringen en kennis gebruik om ruiters te helpen met het behalen van hun persoonlijke doelen. Mocht je vragen hebben over mijn lessen of zou je graag een proefles willen inplannen? Neem dan gerust contact met mij op via 06- 5247 1691 of mail naar anne@ahappyhorse.nl. Ik kijk er naar uit om jouw en je paard te ontmoeten dus hopelijk tot snel!

Referentie

Nienke: “Ik heb jaren lang manege paarden gereden. In 2017 kreeg ik eindelijk mijn eerste paard! Sinds 2018 ben ik wekelijks aan het lessen bij Anne Boin en ben binnen 2 jaar qua niveau 5 jaar gegroeid ten opzichte van les bij een manege! Anne heeft niet alleen oog voor je paard maar ook voor de ruiter. Dit vind ik echt haar kracht. Soms zat ik niet helemaal lekker in mijn vel, Anne ziet dat direct en past de les aan. Hierdoor heb ik na het lessen altijd een voldaan gevoel. Mijn paard trouwens ook! Echt top Anne, dankjewel!”